• Facebook

Ontwerp logo en webshop Draagmaatjes.nl

Voor een nieuwe webshop in draagdoeken en draagzakken heeft Eudokia Internet & Design een logo ontworpen en gezorgd voor de vormgeving van de webshop. 

logo ontwerp

De opdracht was een speels, vrolijk logo maar ook weer niet te veel gericht op kinderen. De doelgroep van de webshop zijn de ouders. De uitstraling moest kleurrijk en vriendelijk zijn. Een bestelling van een mooie draagdoek moet een feestje zijn. Daarnaast verkoopt de website luxe producten en kun je er ook consults of workshops krijgen in het gebruik van de draagdoek.

vormgeving webshop

Voor de webshop is een standaard webshopsysteem gebruikt van mijnwebwinkel. De vormgeving moest dus binnen de template van dit systeem worden uitgewerkt. Het voordeel van deze manier van werken is dat de gehele administratie van de webwinkel aan de back-end al gereed is. Orders kunnen snel en makkelijk verwerkt worden en afleverbonnen en facturen kunnen automatisch gegenereerd worden. Koppelingen met Ideal en PostNL zijn door Eudokia Internet & Design uit Rotterdam verzorgd.

resultaat

Eigenaresse mevrouw Kiep was bijzonder tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. "Ik heb een behoorlijk uitgesproken smaak en Eudokia Internet & Design wist dat feilloos om te zetten in voorstellen die mij meteen aanspraken. Het hele proces is ook bijzonder snel op poten gezet en ik was veel sneller online dan vooraf gedacht."

Uiteraard is ook deze webwinkel mobielvriendelijk. De webwinkel is hier te bekijken: www.draagmaatjes.nl


 Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 - 4660272.