• Facebook

Digitaal dagmenubord

De nieuwe website van eetcafe Haagse Bluf in Rotterdam heeft geleid tot een flinke toename in de reserveringen. Eigenaresse Annette van der Vlugt is bijzonder te spreken over de resultaten. We zien in de Google rapportages van Eudokia Internet & Design dat er veel meer bezoekers op de site komen dan bij de oude site. We staan nu zelfs op plek 5 als je in Google op zoek gaat naar een eetcafe in Rotterdam.  Als je bedenkt dat er honderden horecazaken in Rotterdam zitten is dat een mooi resultaat. Die digitale drukte op de site is leuk maar het gaat natuurlijk om de reserveringen en daarin zien we een flinke groei. 

Onlangs heeft Eudokia Internet & Design op verzoek van het eetcafe een digitaal menubord ontwikkeld voor op de site."Hierop kunnen we zelf het dagmenu en de tapbieren aanpassen." Aldus Annette. "Liefhebbers van de speciale tapbieren kijken regelmatig op de site om te kijken welke nieuwe bieren we op tap hebben. Maar ook de wisselende dagmenu's maken het net wat aantrekkelijker om nog eens terug te komen".

Het digitale menubord is voor site met een geschikte CMS techniek als module los aan te kopen bij Eudokia Internet & Design. Neem daarvoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.