• Facebook

Logo ontwerp voor Hebbes Support

Hebbes Support uit Hellevoetsluis is onlangs opgericht om ouders te ondersteunen bij het opvoeden van kinderen die iets meer aandacht nodig hebben dan andere kinderen, omdat zij bijvoorbeeld een gedrags- of leerprobleem hebben. Eudokia Internet & Design uit Rotterdam kreeg de opdracht een logo te ontwerpen waarin de ondersteuning van kinderen meteen te zien is. De kleuren mogen vrolijk zijn en het logo moet zowel kinderen als ouders aanspreken. 

Eudokia Internet & Design heeft eerst een aantal schetsen voor het logo gepresenteerd. Uiteindelijk is gekozen voor onderstaand logo. Binnenkort zal de huisstijl ook door Eudokia Internet & Design verder uitgewerkt worden in een website en diverse drukwerk. 

Mevrouw Botbijl van Hebbes Support is bijzonder te spreken over het nieuwe logo. "We hebben het logo aan diverse mensen laten zien en iedereen is het er over eens dat dit logo perfect aansluit bij ons bedrijf en onze missie. De samenwerking met Eudokia Internet & Design was erg prettig. We werken nu samen aan de nieuwe website. Dat is niet ons vak dus we zijn blij dat we zo goed geholpen worden bij de keuzes die we moeten maken. Ik ben er van overtuigd dat we straks met ons mooie nieuwe logo en de nieuwe website helemaal klaar zijn voor de toekomst".

logo ontwerp hellevoetsluis