• Facebook

Fotografie

Wij werken met een netwerk van verschillende fotografen. Ieder met een eigen specialisme. Productfotografie is nu eenmaal iets anders als een shoot met een model of landschapfotografie. Eudokia Internet & Design kan u rechtstreeks in contact brengen met de juiste fotograaf of het hele project van A tot Z voor u uitvoeren.

fotografie reclame internet rotterdam schot

 

Stockfoto’s

Natuurlijk hoeft u niet altijd een fotograaf te gebruiken. In veel gevallen kunnen we zogenaamde stockfoto’s aanschaffen. U betaalt dan een relatief laag tarief om het recht te verkrijgen de foto voor uw bedrijf te gebruiken. 

Fotobewerking (Photoshop)

Wij kunnen uw foto's digitaal bewerken (photoshoppen) met onze fotobewerkingsprogramma's. Denk daarbij aan foto's retoucheren, beelden vrijstaand maken, kleurcorrecties en stoffen en krassen wegwerken. Oude foto's kunnen we voor u opknappen. Beeldmanipulaties en collages behoren ook tot de mogelijkheden.

Mogelijkheden fotografie

U kunt bij ons terecht voor commerciele reclamefotografie, fotografie voor advertenties, magazines, internet, abri's en billboards. Productfotografie, lanschapfotografie, modellenfotografie.

Heeft u interesse? Neem daan contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 010 - 4660272.