• Facebook

Print & drukwerk

Als de vormgeving van visitekaartjes, briefpapier, folders, posters en dergelijke gereed is kunnen de bestanden naar de drukker. Dit kan uw eigen drukkerij zijn, maar ook een van de drukkerijen uit ons eigen netwerk. Het is ook mogelijk om alles van A tot Z door ons te laten verzorgen.


print en drukwerk rotterdam

Drukken en printen

Als u het drukwerk bij ons laat uitvoeren bent u verzekerd van drukwerk van de hoogste kwaliteit en een mooie prijs. Als het drukwerk een combinatie is van verschillende items zoals folders, briefpapier, banners en posters dan zorgen wij ervoor dat het drukwerk en de prints goed op elkaar aansluiten qua uistraling, kleur en kwaliteit.

Nabewerking

Wij zorgen niet alleen voor het drukwerk en printwerk maar ook de eventuele nabewerking. Het kan daarbij gaan om bijvoorbeeld het verzorgen van een mailing of nabewerking van printwerk zoals inbinden en plastificeren.

Mailing

Voor een mailing kunnen wij u aan de juiste adresbestanden helpen enbijvoorbeeld gifts laten drukken. Maar ook huis-aan-huis verspreiding is mogelijk.

Mogelijkheden voor print en drukwerk:

Briefpapier, visitekaartjes, brochures, folders, nieuwsbrieven, direct mail, personeelsbladen, formulieren, kalenders, handleidingen, advertenties, stickers, posters, banners, tassen, vlaggen, reclameborden en nog veel meer.

Heeft u interesse? Neem daan contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 010 - 4660272.