• Facebook

Signage

Soms wilt u ook uw boodschap kwijt op een auto, gevel, beursstand of iets anders. Eudokia Internet & Design heeft een ruime ervaring in sign projecten. 

print & sign rotterdam

Signprojecten die wij voor u kunnen verzorgen zijn: Autobelettering, busreclame, tramreclame, gevelbelettering, beursstands, raambelettering, buildingwraps en nog veel meer.

Autobelettering

Als u een bedrijfsauto heeft die regelmatig gebruikt wordt is het aan te bevelen deze te voorzien van een logo of reclame voor uw bedrijf. Dat is goed voor de naamsbekendheid en het ziet er professioneel uit voor bijvoorbeeld uw klanten en leveranciers. Een autobelettering kan in de vorm van een logo en adres op de zijkant en achterkant. Het is ook mogelijk een foto te gebruiken als belettering. In het meest extreme geval wordt de gehele auto voorzien van reclame. We spreken in dat geval van een fullwrap autoreclame. Alles is mogelijk. Wij maken voor u het ontwerp en ook de belettering zelf kunnen wij voor u verzorgen.

Reclamematerialen voor de beursbannerdisplay ontwerp

Heeft u binnenkort een beurs en weet u niet hoe u de stand moet inrichten? Wij helpen u graag met ideeën en de uitvoering. Denk daarbij aan een full color standwand, posters, banners, bedrukte vloertegels, balie's en nog veel meer. 

 

Heeft u interesse? Neem daan contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 010 - 4660272.