• Facebook

Video

Een korte bedrijfsfilm op internet is een geweldige manier om een indruk van de sfeer en capaciteit van uw bedrijf te geven. Een filmpje afkijken is nu eenmaal minder inspannend dan een tekst doorlezen. Eudokia Internet & Design heeft zich samen met Multisant gespecialiseerd in het maken van korte presentatiefilms voor internet en narrowcasting (reclamebeeldschermen).

video productie rotterdam montage film ondertitleling

Werkwijze

We spreken vooraf een script af van wat er in de video moet komen. Onze camera man komt, eventueel samen met de geluidsman bij uw bedrijf langs om alles op video vast te leggen. Daarna worden de beelden gemonteerd tot een korte video die u kunt gebruiken op internet of een andere presentatie.

Video laten ondertitelen

Voor met name narrowcasting is het handig om uw video te laten ondertitelen. Als u bijvoorbeeld een repeterend filmpje in de wachtkamer wilt tonen dan is geluid nogal eens irritant. U kunt er dan voor kiezen het geluid uit te zetten maar is de boodschap dan nog duidelijk? Als u uw filmpje laat ondertitelen is dat probleem opgelost. Wij ondertitelen video en film bestanden van vele bestandsfomaten zoals WMV, AVI of MPG.

Bedrijfsvideo op YouTube

Een korte impressie van uw bedrijf of product kunt u op uw eigen website gebruiken maar ook openbaar tonen via een YouTube kanaal. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap kort en krachtig wordt overgebracht op video. 

Narrowcasting

Narrowcasting of digital signage is een televisiekanaal gericht op een specifieke doelgroep. Je ziet ze tegenwoordig overal; de beeldschermen in winkels, bij kassa's of in wachtkamers. De ideale manier om een boodschap over te brengen op uw klanten of bezoekers. Wij Kunnen u helpen bij het maken van de inhoud voor uw narrowcastingsysteem zoals video en adverteenties. Maar wij helpen ook bij de keuze in software en hardware.

Mogelijkheden in video

Animaties, corporate video, wervingsfilmpjes, instructiefilms, internetvideo's en promovideo's.

Heeft u interesse? Neem daan contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 010 - 4660272.