• Facebook

Webdesign

Een goede website is niet alleen een digitale versie van uw folder. De website moet de bezoeker snel van de informatie voorzien die hij zoekt en prikkelen om actie te ondernemen. Nog belangrijker is dat de site goed vindbaar is in Google want hoe meer bezoekers, hoe meer orders.

 

website laten maken rotterdam ontwerp digitaal

De websites die Eudokia Internet & Design ontwerpt hebben de volgende voordelen:

 • Worden gemaakt in een CMS systeem waardoor u zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen.
 •  Worden goed gevonden in Google o.a. dankzij techniek volgens W3C standaard.
 •  Zijn responsive waardoor ook goed te lezen op de smartphone
 • Hebben een prettige navigatie en zijn aantrekkelijk vorm gegeven

website van idee tot online

Gesprek

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek met onze accountmanager worden uw wensen in kaart gebracht. In dit gesprek kunt u bijvoorbeeld aangeven of u zelf teksten en foto's wilt aanleveren of dat wij u daarbij mogen helpen. Verder bespreken we de structuur, uitstraling en inhoud van de gewenste site. Hieruit volgt een offerte op maat, eventueel opgebouwd uit modules zodat u zelf de regie houdt over de kosten. 

Schetsfase

Na akkoord op onze offerte ontvangt u van ons 2 schetsen voor de lay-out. Op deze lay-out kunt u nog wijzigingen laten doorvoeren tot u helemaal tevreden bent.

Uitwerking

Na akkoord op de lay-out gaan we de structuur daadwerkelijk bouwen. Tegelijkertijd worden de teksten verzameld/geschreven en foto's verzameld/gemaakt. Stap-voor-stap wordt uw site verder opgebouwd en opgetuigd tot u ook daar helemaal tevreden over bent. U krijgt toegang tot de site die op dat moment alleen voor betrokkenen zichtbaar is.

Afronding

Als u geheel tevreden  bent en de site is volledig getest, wordt deze definitief online gezet. 

website laten ontwerpen

Zelf inhoud aanpassen en ondersteuning

We leveren internetsites met een contentmanagementsysteem, wat inhoudt dat u zelf eenvoudig wijzigingen op uw eigen site kunt doorvoeren. Daarbij moet u denken aan tekstwijzigingen of plaatsen van foto's of nieuwe nieuwsberichten. U ontvangt hiervoor een gebruikershandleiding en u kunt ook kiezen voor een persoonlijke opleiding door een van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een jaarlijks supportpakket aan voor het beantwoorden van al uw vragen en technische ondersteuning.

Techniek

De sites die wij opleveren zijn gemaakt volgens de modernste techniek. Daardoor voldoet de site altijd aan de W3C standaard, wat voor de vindbaarheid in Google erg belangrijk is.  Een ander belangrijk technisch aspect is het responsive webdesign, waardoor de site optimaal te zien is op zowel PC als tablet of smartphone.

Heeft u interesse? Neem daan contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 010 - 4660272.